Versele-laga Degu Nature

​Versele-Laga Degu Nature – Teljes értékű, vegyes és változatos prémium eleség deguknak. A Versele-Laga Degu Nature gondosan válogatott természetes nyersanyagokból készül kiegészítve frissen szedett zöldségfélékkel, gyümölcsökkel és kerti gyógynövényekkel. A pelyhesített, szárított és extrudált zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények valódi nyalánkságok a deguk számára, ugyanakkor optimális emésztést, a fogak megfelelő kopását és kiváló kondíciót biztosítanak.

Versele-laga Degu Nature

cikkszám: vldegunature750g

1 450 Ft
1 933 Ft / kg

Versele-Laga Degu Nature – Teljes értékű, vegyes és változatos prémium eleség deguknak. A Versele-Laga Degu Nature gondosan válogatott természetes nyersanyagokból készül kiegészítve frissen szedett zöldségfélékkel, gyümölcsökkel és kerti gyógynövényekkel. A pelyhesített, szárított és extrudált zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények valódi nyalánkságok a deguk számára, ugyanakkor optimális emésztést, a fogak megfelelő kopását és kiváló kondíciót biztosítanak.

• Prémium formula

• Szag kontroll

• Pelletek nélküli

• Kiváló rostok, válogatott zöldségek és gyümölcsök

A Degu Nature 16 különféle összetevőből áll, tartalmaz minden szükséges aminosavat, ásványi anyagot és nyomelemet, és kifejezetten a deguk sajátos táplálékigényéhez igazodik.

Kapható kiszerelések: 750g, 2,5kg

Hasonló termékek

Versele-laga Degu Nature

​Versele-Laga Degu Nature – Teljes értékű, vegyes és változatos prémium eleség deguknak. A Versele-Laga Degu Nature gondosan válogatott természetes nyersanyagokból készül ...

1 450 Ft

Halywood Degu eledel

Tenyésztői minőségű táp. Melasz és cukortartalmú összetevő nélküli, hőkezelt gabonapelyhekkel kevert táp, mely a cukorbetegségre erősen hajlamos deguk ízletes elesége. A halywood ...

460 Ft