Itt jársz most: Főoldal / Kutyák / Száraztápok / Flatazor

Flatazor

A Flatazor története

A Sopral története egészen 1866-ig nyúlik vissza, amikor a jelenlegi székhelyhez közel, Pont-Réanban megvásárolták első malmukat. A francia tulajdonú családi vállalkozás a kezdetekben szarvasmarha-takarmányozással foglalkozott, majd 1965-től az állateledel-gyártás más területein is elindította tevékenységét.

A három unokatestvér - Pierre Jolivet, Philippe Jolivet és Jean Mayol által alapított Sopral az idők folyamán jelentős szaktudásra tett szert, mely fontos szerepet játszott a FLATAZOR termékek bevezetése, majd a folyamatos fejlesztés során.

A FLATAZOR márkanéven forgalomba hozott kutya- és macskaeledelek számos innovatív megoldás felhasználásával készülnek, melyet saját terjesztési hálózatán belül, megfelelő szaktudású partnerek segítségével értékesítenek, ellátva vevőiket számos hasznos élelmiszer-biztonsági. A francia élelmiszeripar fellegvárának számító régió szívében két állateledel gyártó üzemmel is rendelkeznek ahol a legszigorúbb élelmiszer-biztonsági előírások alapján választják ki és dolgozzák fel az alapanyagokat. A Sopral nagy hangsúlyt fektet a különböző kutatásokra, miközben szoros kapcsolatot ápol a terület szakértőivel illetve a vásárlókkal is, hogy a legjobb minőségű termékeket állíthassa elő. A Sopral több mint 30 országba exportálja termékeit.

Pure Life termékcsalád:

Újdonság a Pro-Nutrition Flatazortól!

Természetesség és boldogság

85%-a állati eredetű fehérje; 0% gabona; 0% glutén

GMO-mentes alapanyagokból, szója és mesterséges színezékektől mentes, természetes antioxidánsokat tartalmazó hypoallergén tápok.

Mert a kutyáink megérdemlik, hogy élvezettel egyék azt, ami a legjobban kielégíti táplálékigényüket.

A Pure Life táp tökéletesen alkalmazkodik az ő igazi természetükhöz és garantálja egészségüket, boldogságukat minden egyes napon.

/upload/files/340/gabona-5019.jpg /upload/files/340/feherje-5018.jpg /upload/files/340/gluten-5020.jpg

Természetesség

 • A természetes alapú tápanyagok nélkülözhetetlenek az étrendi balanszhoz (gyümölcsök és zöldségek, aloe vera, lenmag, alma rostok, tengeri életerő)
 • Különböző minőségi és magas emészthetőségű állati fehérje források (hal, hús)
 • a tápallergia kialakulását az állati eredetű fehérjék hidrolizálása és azok emberi fogyasztásra való alkalmassága akadályozza meg.
 • Nincs mesterséges szinezőanyag
 • GMO mentes alapanyagok
 • Természetes antioxidánsokat tartalmaz

Boldogság

 • Rendkívül ízletes és a kutyák húsevő természetéhez van igazítva (85%-a a fehérjének állati eredetű, 0% gabona, 0% glutén).
 • Könnyen emészhető alapanyagok, fructo-oligosaccharidok (prebiotikum) az igazi emésztési komfortérzésért minden nap.
 • A gyümölcsök és zöldségek változatossága adja a természetes és nélkülözhetetlen összetevőket, az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges (antioxidáns, rostok, vitaminok…) tápanyagokat. Mindezeket kedvence egészsége érdekében.
 • Az aloe vera kedvező tulajdonságai következtében, a kutyáknál jó emésztési komfort alakul ki és segít nekik a nap mint nap keletkező apró sérülések és sebek begyógyításában is.
 • A Pure Life termékekben található Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavak, aminosavak és biopeptidek, egészséges bőr és selymes szőrzet kialakulását eredményezik kedvencünknek (tengeri életerő, repce olaj, lenmag).

Csak a Pro-Nutrition Flatazor tápban megtalálható ” tengeri életerő” összetevő, amelyben a gazdag Omega 3 esszenciális zsírsavak, aminosavak, biopeptidek alapvető szerepet játszanak a táplálkozási balanszban és az állatok egészségében.

A Pure Life tápcsalád kivételes újdonság!

Több mint 50 év tapasztalait és táplálkozás kutatásait felhasználva a Pro Nutrition megtervezte azt a kivételes tápot, ami garantálja a kutyák és macskák egészségét és boldogságát

A franciaországi Bretagne-ban található Sopral SA (Pro-Nutrition) mélyen elkötelezett a fenntartható fejlődésben, de elkötelezett abban is, hogy minél kisebb biológiai lábnyomot hagyjon maga után.

Ennek érdekében:

 • támaszkodik a Bretagne félsziget fejlett mezőgazdaságára
 • helyi nyersanyagokat használ, ahol csak lehetséges (hogy csökkentse a szén-dioxid kibocsájtást)
 • elkötelezett egy energia megőrzési irányelv mellett (ISO 50001 Bizonyítvány)

Nagyon fontos (a konkurens tápokkal ellentétben)


Mindegyik Pro-Nutrition-Flatazor tápot csak egy üzemben, Franciaországban gyártják, ahol kizárólag csak kutya és macskatápokat állítanak elő. A legszigorúbb minőségbiztosítási szabványoknak megfelelő, állandó beszállító partnerektől, emberi fogyasztásra alkalmas minőségű összetevőkből készül minden táp.


“Tengeri életerő”


Csak a Pro-Nutrition Flatazor tápokban találhatók meg, ezek az aktív tengerbiológiai hozzávalók. Gazdagok omega 3-ban és aminosavakban, amik alapvető szerepet játszanak az állatok táplálkozásában és egészségükben.
Mert a kutya megérdemli, hogy azt egye, ami alegegészségesebb számára.
A Prule Life tápok tökéletesen illeszkednek kutyája igazi természetéhez, hogy garantálják a mindennapi egészséget, boldogságot.

Prestige termékcsalád:

A FLATAZOR PRESTIGE a kutyák bármely életszakaszában ideális kutyatáp. Könnyen emészthető, ízletes, prémium kutyatáp melyet kedvenceink szívesen fogyasztanak akár egy életen át is. A szakemberek a FLATAZOR PRESTIGE kutyatápot a kutya termetének, korának megfelelően alkották meg annak érdekében, hogy minden kutyatulajdonos megtalálja kedvencének a megfelelőt.

A FLATAZOR kutyatáp receptúrái olyan összetevőket tartalmaznak (alma rostok, frukto-oligoszacharid, lenmag) melyek jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre. A FLATAZOR kutyatáp termékek a magas színvonalú táplálást képviselik, melyek közül egyik prémium kutyatáp sem tartalmaz színezéket és mesterséges adalékanyagot.

AlmarostAlmarost

Prémium kutyatápjaink olyan polifenolokat tartalmaznak, melyek a C vitaminhoz négyszeres, az E-vitaminhoz képest pedig ötszörös hatást gyakorolnak a szervezetre. Jó hatással vannak a bélrendszer működésére, elősegítik a megfelelő anyagcserét, a táplálék ideális felszívódását, minden prémium kutyatáp elengedhetetlen adaléka.

LenmagLenmag

Prémium kutyatápunk a lenmagot azért tartalmazza, mert nagyon gazdag Omega 3 zsírsavakban melyek segítik a vérkeringés jó működését, valamint gyulladáscsökkentő hatásuk is jelentős. Bevitele esetén a szervezet sejtjei sokkal ellenállóbbak lesznek és kevésbé sebezhetők, a közönséges zsírok használatával ellentétben. Mindezekért éri meg prémium kutyatáppal táplálnia kedvencét.

Fehérje-zsírFehérjék és zsírok

Prémium kutyatápjainkhoz felhasznált alapanyagokat közvetlen, közeli beszállítóktól a szigorú minőségi normák betartásával, kizárólag első osztályú minőségben szerzik be. A felhasznált fehérjeforrások több mint 85%-a friss színhús, melyek aminosavakban gazdagok - ez minden prémium kutyatáp tekintetében elengedhetetlen.

Frukto-oligoszacharid

E prebiotikumok serkentik a bélflóra megfelelő működését, csökkentik a belekben a kórokozó baktériumok számát és meggátolják az emésztési zavarok kialakulását – mindezen problémák elkerülése érdekében ajánljuk mindenkinek prémium kutyatápjainkat.

Protect termékcsalád:

A FLATAZOR PROTECT sorozat speciális megoldást jelent kutyája egészségügyi problémájára. Nem tartalmaznak sem búzát, sem szóját. A FLATAZOR PROTECT kutyatápok mindegyike jótékony hatást gyakorol az egészségre, többek között a hozzáadott hasznos növényeknek köszönhetően (articsóka,rozmaring,útifűmag stb). A FLATAZOR PROTECT sorozat öt különböző termékének mindegyike egy adott diagnózis kezelésére nyújt ideális megoldást. A FLATAZOR PROTECT fejlesztése során a legfontosabb szempont, a kutyáknak megalkotni a lehető legjobb hatással bíró terméket az adott betegségre, hogy kedvencünk ismét egészséges legyen.

A FLATAZOR receptúrái olyan összetevőket tartalmaznak (alma rostok, frukto-oligoszacharid, lenmag) melyek jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre. A FLATAZOR termékek a magas színvonalú táplálást képviselik, melyek közül egyik sem tartalmaz színezéket és mesterséges adalékanyagot.

/upload/files/340/articsoka-3453.pngArticsóka
A cinarin a fő hatóanyaga flavonoidokban gazdag. Ezek az antioxidánsok megakadályozhatják a máj sejtek károsodását, védik a szervezetet a méreganyagokkal szemben, és egészségmegőrző hatással bírnak. A cinarin, szilimarin tartalmának köszönhetően májvédő funkciója van.

/upload/files/340/feketeribizli-3455.pngFeketeribizli
Különösen sok antocián, flavonoid és polifenol van benne. Az emésztés szempontjából fontos pektin tartalma az almáéval vetekszik. A ribizliben található anyagok a sejtek anyagcseréjében jelentős szerepet kapnak, így általános egészségjavító, immunerősítő szer.

/upload/files/340/rozmaring-3452.pngRozmaring
A rozmaringban megtalálható flavonoidoknak (rozmaringsav) köszönhetően antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Az antioxidánsok nem csak a szabad gyököket köti meg a szervezetben, de segít megelőzni az idegsejtek pusztulását, mely gyorsítja az öregedési folyamatokat.

/upload/files/340/csalan-3454.pngCsalán
Eltávolítja a szervezetből a mérgeket, ugyanakkor a vesét is fokozottabb vízkiválasztásra serkenti. Tisztítja a teljes emésztőcsatornát és a vizeletkiválasztó rendszert, s fokozza a szervezet védekező erejét.

Ízelítő termékeinkből

Flatazor Protect Obesité

Túlsúly, elhízás kezelésére. Csökkentett energia-bevitel az ellenőrzött fogyás érdekében: A 3000 kcal alatti metabolizálható energia-tartalom és a magas fehérjetartalom garantálja az ...

4 400 Ft -tól

Happy Dog Junior Grainfree

A kutyák 7 hónapos korban hajlamosak a hirtelen növekedésre, ezért az eledel energia és fehérje tartalma mérsékelt kell legyen! A Happy Dog Junior Grainfree receptúrája a jó minőségű ...

2 990 Ft -tól

Flatazor Prestige Junior Maxi

A nagytestű kutyáknak jóval hosszabb a növekedési időszaka. Ezen időszak alatt szükséges az optimális eledel, hogy mind a kutya csontozata mind pedig emésztő rendszere megfelelően ...

7 100 Ft -tól

Flatazor Prestige Adult Maxi

A nagytestű fajtáknak jóval érzékenyebb az emésztő rendszere, ennek figyelembevételével kell a megfelelő táplálást választani. A krokettek mérete és állaga segíti a kutyák ideális ...

20 600 Ft

Flatazor Prestige Activ

A sokat mozgó aktív kutyáknak, különösen fontos a megfelelő mennyiségű energiabevitel, mert ez biztosítja számukra a megfelelő erőnlétet. Almarost-tartalma nagyon gazdag polifenolokban, ...

5 000 Ft -tól

Flatazor Prestige Puppy

A kutyák legfontosabb életszakasza a kölyökkor, mely a táplálás szempontjából is meghatározó. A Prestige Puppy kölyök kutyatáp magasabb fehérje és energiatartalma biztosítja a ...

7 100 Ft -tól