Versele-Laga Complete Chinchilla&Degu eledel

​A Versele-Laga Complete csincsilla & degu természetorientált és kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel, amely sem cukrot, sem gabonát nem tartalmaz. Ellenben bővelkedik különféle gyógynövényekben, füvekben és ízletes zöldségekben, melyek magas elfogadási arányról gondoskodnak, valamint sok vitamint és ásványi anyagot szállítanak.

Versele-Laga Complete Chinchilla&Degu eledel

cikkszám: vlcompchin

1 550 Ft
3 100 Ft / g

A Versele-Laga Complete csincsilla & degu természetorientált és kiegyensúlyozott, teljes értékű eledel, amely sem cukrot, sem gabonát nem tartalmaz. Ellenben bővelkedik különféle gyógynövényekben, füvekben és ízletes zöldségekben, melyek magas elfogadási arányról gondoskodnak, valamint sok vitamint és ásványi anyagot szállítanak. Értékes Timoty-széna (mezei komócsinból készült széna) is kerül az eledelbe, melyet magas nyersrostrészarány és különös ízletesség jellemez. Az eledelben lévő lenmag értékes omega-3 zsírsavakat szállít, melyek pozitívan befolyásolják a szőrzet és bőr egészségét. Az olyan további funkcionális összetevők, mint a FOS és a yukka-kivonat támogatják az emésztést és hozzájárulnak a széklet kellemetlen szagának csökkentéséhez. Az eledel pelletes formája megakadályozza az egyes összetevők közötti válogatást, vagyis a szelektív táplálkozást, s így garantálja a teljes és egységes táplálékfelvételt. A pelletek a hosszú rostok feldolgozásából adódóan valamelyest durva szerkezetűek, ami serkenti a rágási aktivitást és segíti a fogak koptatását.

A Versele-Laga Complete csincsilla & degu eledel jellemzői:

Teljes értékű eledel deguknak & csincsilláknak

Pellet-formában: megakadályozza a szelektálást és minden fontos tápanyag teljes táplálékfelvételét garantálja

Sok gyógynövény, fű és zöldség: sok vitamint és ásványi anyagot szállítanak és magas elfogadási arányról gondoskodnak

Timothy-szénával: nagyon magas nyersrostrészarányú és különösen ízletes

Gabonamentes és cukoradalék nélkül készül

Antioxidánsainak köszönhetően támogatja az immunrendszer felépülését

Vitamin plusz: különféle aspektusokból járul hozzá a kisállat egészségéhez

Fényes szőrzet & egészséges bőr: a lenmagnak köszönhetően, amely omega-3 zsírsavakat szállít

Hosszú rostok feldolgozása: a pelletek valamelyest durva szerkezetűek, ami serkenti a rágási aktivitást és segíti a fogak koptatását

FOS & Yukka-kivonat: a kiegyensúlyozott emésztésért és a széklet kellemetlen szagának csökkentésére

Hasonló termékek