Trixie biztonsági öv szett autóba

​Sokan nem tudják, na nem boxban szállítjuk az utastérben kutyánkat, macskánkat, görényünket és egyéb kisállatunkat, azzal szabálysértést követünk el, de elsősorban felelőtlenül veszélyeztetjük saját, és az autóban ülő összes személy biztonságát. Gondoljunk csak egy esetlegesen a fékpedál környékére előre mászó kutyára, vagy arra, hogy akaratlanul, de elvonja figyelmünket egy váratlan helyváltoztatás az autóban.

Trixie biztonsági öv szett autóba

cikkszám: TRX1290

3 150 Ft
3 150 Ft / db

Sokan nem tudják, na nem boxban szállítjuk az utastérben kutyánkat, macskánkat, görényünket és egyéb kisállatunkat, azzal szabálysértést követünk el, de elsősorban felelőtlenül veszélyeztetjük saját, és az autóban ülő összes személy biztonságát. Gondoljunk csak egy esetlegesen a fékpedál környékére előre mászó kutyára, vagy arra, hogy akaratlanul, de elvonja figyelmünket egy váratlan helyváltoztatás az autóban. A Trixie terméke segítségével bármely biztonsági csatba beilleszthetjük e termék szabvány csatlakozóját, és így biztonsági övként rögzíthetjük kutyánkat, macskánkat egy hám, ritkábban nyakörv segítségével.

A heveder hossza 60 cm, és állítható kisebbre is, saját igényünknek megfelelően.

A termék tartalmazza a hámot, mely 30-60 cm mellkas átmérőjű kutyáknak megfelelő.

(Pl Jack Russel terrier, Westi, törpeuszkár, törpe schnauzer...)

Hasonló termékek

Ferplast biztonsági öv

Ferplast biztonsági öv szabályozható hosszal. A kutyát, cicát biztonságosan a helyén tartja az autóban, anélkül, hogy az állatot dobozba kellene zárni. Csak hámhoz szabad ...

2 599 Ft