Whimzees aligátor alakú jutalomfalat

Egészséges, hipoallergén kizárólag természetes alapanyagokból gyártott fogtisztító csemegecsalád kutyáknak. Aligátor alakú.

Whimzees aligátor alakú jutalomfalat

"S" 6,9cm
whialigatorS
330 Ft
"M" 8,7cm
whialigatorM
380 Ft

Egészséges, hipoallergén kizárólag természetes alapanyagokból gyártott fogtisztító csemegecsalád kutyáknak - új élmények, új szórakozás. A Paragon Pet Products a kezdetektől a legegészségesebb, mindamellett játékos fogtisztító csemegék gyártója, melyet mindig is imádtak a kutyák, és a gazdik örömmel kényeztetik vele négylábú kedvenceiket. Büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hogy bemutathatjuk új márkánkat a WHIMZEES-t. Az új vidám, vicces fogápoló csemegék kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Remek terméke egy kiváló minőség mellett elkötelezett vállalatnak, amely a kutyák egészségét és boldogságát szolgálja. Csemegénk vegetáriánus, gluténmentes, nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, sem semmilyen mesterséges adalékanyagot. Arra fejlesztették, hogy gondoskodjon az "elégedett, széles kutyamosolyról", mert ez a mi éppoly boldog és elégedett mosolyunk záloga. Szeretjük kutyánkat, örvendezünk, amikor vidámnak látjuk őt. Éppen ezért csemegéink ízletesebbek és szórakoztatóbbak, vidám alakzatúak, melyet évről-évre folyamatosan bővítünk. Így harcolunk az unalom ellen, miközben legyőzzük a fő ellenséget, a fogleplet. Garantáljuk, hogy a WHIMZEES megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Azokban az országokban forgalmazzuk és értékesítjük, ahol szigorú élelmiszer-biztonsági rendeletek vannak érvényben. Minden termékünk teljesíti a humán élelmiszer-biztonsági szintet. Hat alapvető teljesen természetes alapanyagból, kíméletes és környezetbarát gyártási folyamat végterméke.

Hasonló termékek

Specific Healthy Treats CT-H

Egészséges jutalomfalatok bármilyen korú és fajtájú kutyának. Alacsony zsír- és magas rosttartalmuk miatt lelkifurdalás nélkül jutalmazhatja kutyáját ezekkel a falatkákkal.

2 200 Ft

Royal Canin Educ Jutalomfalat

Az Educ jutalomfalat egyesíti magában a limitált kalóriafelvételből (kevesebb, mint 3 kcal/db) és az optimális ízletességből adódó előnyöket. Kölyök vagy felnőtt kutyák ...

380 Ft