Ferplast Domus Small kutyaház

Maximális szigetelés télen és nyáron, az átlagosnál négyszer hosszabb élettartam - a klasszikus formájú Ferplast Domus Small kültéri kutyaház ideális megoldás az udvaron élő kistermetű kutya elhelyezésére. Alapanyaga különleges lakkal kezelt északi fenyő, amelynek felületkezelése 4-szer hosszabb élettartamot garantál. A ventillációs rendszernek köszönhetően a kutyaház levegője száraz, így a fa anyagok sem fognak idő előtt vetemedni, deformálódni. Négy műanyag lába miatt nem érintkezik a talajjal, így a ház levegőjének hőmérséklete könnyeben növekszik télen (nem “hűti le“ a fagyos talaj). Ajtónyílásának szegélye alumíniummal borított, rágásbiztos. A tetőt speciális bevonata kiemelkedően ellenállóvá teszi a környezeti hatásokkal szemben (hőmérséklet-ingadozások, csapadék).

Ferplast Domus Small kutyaház

cikkszám: 87001000

47 990 Ft
47 990 Ft / db

Maximális szigetelés télen és nyáron, az átlagosnál négyszer hosszabb élettartam - a klasszikus formájú Ferplast Domus Small kültéri kutyaház ideális megoldás az udvaron élő kistermetű kutya elhelyezésére. Alapanyaga különleges lakkal kezelt északi fenyő, amelynek felületkezelése 4-szer hosszabb élettartamot garantál. A ventillációs rendszernek köszönhetően a kutyaház levegője száraz, így a fa anyagok sem fognak idő előtt vetemedni, deformálódni. Négy műanyag lába miatt nem érintkezik a talajjal, így a ház levegőjének hőmérséklete könnyeben növekszik télen (nem "hűti le" a fagyos talaj). Ajtónyílásának szegélye alumíniummal borított, rágásbiztos. A tetőt speciális bevonata kiemelkedően ellenállóvá teszi a környezeti hatásokkal szemben (hőmérséklet-ingadozások, csapadék).

Egy széltől és csapadéktól óvó PVC Small ajtóval és egy kényelmes matraccal kiegészítve még a legnagyobb hidegben is teljes komfortot nyújt az udvaron élő kutyának.

A Ferplast Domus Small kutyaház méretei:
Tetővel: 61x74,5x55 cm.
Tető nélkül: 45,5x59,5x55 cm.
Ajtónyílás: 17x28 cm.

2 év Ferplast garanciával.

Hasonló termékek

Ferplast Domus Small kutyaház

Maximális szigetelés télen és nyáron, az átlagosnál négyszer hosszabb élettartam - a klasszikus formájú Ferplast Domus Small kültéri kutyaház ideális megoldás az udvaron élő ...

47 990 Ft

Ferplast Domus Mini kutyaház

​Klasszikus formájú, kültéri használatra tervezett kutyaház a Ferplasttól. Anyaga különleges lakkal kezelt északi fenyő, amelynek felületkezelése a megszokottnál 4-szer hosszabb ...

46 990 Ft