Ferplast Domus Mini kutyaház

​Klasszikus formájú, kültéri használatra tervezett kutyaház a Ferplasttól. Anyaga különleges lakkal kezelt északi fenyő, amelynek felületkezelése a megszokottnál 4-szer hosszabb élettartamot garantál. A tetőt speciális bevonata a hagyományosnál ellenállóbbá teszi a környezeti hatásokkal szemben (hőmérséklet-ingadozások, csapadék). A levegőztető rendszernek köszönhetően a kutyaház levegője száraz marad, így a fa anyagok sem fognak idő előtt vetemedni, deformálódni. Ajtónyílásának szegélye alumíniummal fedett, rágásbiztos. Négy műanyag lába miatt nem érintkezik a talajjal, ezért a ház levegőjének hőmérséklete magasabb marad télen (nem “hűti le“ a fagyos talaj).

Ferplast Domus Mini kutyaház

cikkszám: 87000000

46 990 Ft
46 990 Ft / db

Klasszikus formájú, kültéri használatra tervezett kutyaház a Ferplasttól. Anyaga különleges lakkal kezelt északi fenyő, amelynek felületkezelése a megszokottnál 4-szer hosszabb élettartamot garantál. A tetőt speciális bevonata a hagyományosnál ellenállóbbá teszi a környezeti hatásokkal szemben (hőmérséklet-ingadozások, csapadék). A levegőztető rendszernek köszönhetően a kutyaház levegője száraz marad, így a fa anyagok sem fognak idő előtt vetemedni, deformálódni. Ajtónyílásának szegélye alumíniummal fedett, rágásbiztos. Négy műanyag lába miatt nem érintkezik a talajjal, ezért a ház levegőjének hőmérséklete magasabb marad télen (nem "hűti le" a fagyos talaj).

Ha felszereli a széltől és csapadéktól egyaránt óvó PVC Mini ajtóval és egy kényelmes matraccal, akkor még a legnagyobb hidegben is maximális komfortot nyújt az udvaron lakó kutyának.

A Ferplast Domus Mini kutyaház méretei:
Tetővel: 50x65x47,5 cm.
Tető nélkül: 37x51x47,5 cm.
Ajtónyílás: 15x21 cm.

2 év Ferplast garanciával.

Hasonló termékek

Ferplast Domus Small kutyaház

Maximális szigetelés télen és nyáron, az átlagosnál négyszer hosszabb élettartam - a klasszikus formájú Ferplast Domus Small kültéri kutyaház ideális megoldás az udvaron élő ...

47 990 Ft

Ferplast Domus Mini kutyaház

​Klasszikus formájú, kültéri használatra tervezett kutyaház a Ferplasttól. Anyaga különleges lakkal kezelt északi fenyő, amelynek felületkezelése a megszokottnál 4-szer hosszabb ...

46 990 Ft