Vitakraft dupla rúd hullámosnak 2db/csomag

Háromszor sült kiegészítő eleség rágófával és akasztóval. A madarakat arra készteti, hogy megdolgozzon a táplálékért- mint a természetben.
Összetétel: Gabona, magvak ( fűmag 1,1% ), tojás és tojás származékok 1,8%, ásványi anyagok, méz, alga. Adalékanyagok/Kg: A vitamin 6000NE, D3 vitamin: 600NE. Cukrot nem, színezéket és tartósítószert tartalmaz. A csomag kettő darab rudat tartalmaz. Csak csomagban kapható.

Vitakraft dupla rúd hullámosnak 2db/csomag

cikkszám: vkkolbahull

450 Ft
225 Ft / db

Háromszor sült kiegészítő eleség rágófával és akasztóval. A madarakat arra készteti, hogy megdolgozzon a táplálékért- mint a természetben. Összetétel: Gabona, magvak ( fűmag 1,1% ), tojás és tojás származékok 1,8%, ásványi anyagok, méz, alga. Adalékanyagok/Kg: A vitamin 6000NE, D3 vitamin: 600NE. Cukrot nem, színezéket és tartósítószert tartalmaz. A csomag kettő darab rudat tartalmaz. Csak csomagban kapható.

Hasonló termékek

Vitakraft bio-green fűmag 40g

Kiegészítő eledel madarak számára.A tasak vitamindús növényi magvakat (pl. lóhere, saláta fűfélék) tartalmaz. Összetétel: magnézium-szilikát, perje, kalcium-karbonát, kerti zsázsa, ...

350 Ft