Josera Festival száraz kutyatáp

Válogatós kutyák számára ízletes szószbevonattal. Egyedülálló menü a kifinomult ínyenceknek. A táp szárazon és nedvesítve is etethető. Enyhén nedvesítve a ropogós szemcséken lévő porított bevonat ismét szószos állagú lesz és különleges ízélményt nyújt kedvencünk számára.

Josera Festival száraz kutyatáp

900g
festival900g
1 799 Ft
1 999 Ft / kg
15kg
festival15kg
15 690 Ft
1 046 Ft / kg

Ez a táp biztosan elnyeri a legválogatósabb kutya tetszését is! Az exkluzív receptúrára a lazac teszi fel a koronát! Ízletes szósz bevonat az extra ízélményért Az értékes zsírsavak elősegítik az egészséges és fényes szőrzet kialakulását Az aktív és sport kutyák számára magas energiaellátást biztosít Támogatja a csont- és porcképződést.

Ízletes bevonat: A ropogós szemcséket ízletes húsos szósz porított bevonatával láttuk el, amely különleges élvezetet nyújt a válogatós kutyák számára is. Ezt a tápot félnedves vagy száraz állapotban is lehet etetni.

Bőr és szőrzet: Az egészséges bőr és fényes szőrzet a kutya ideális táplálásának legfőbb jelzői. Termékeink zsírsavakat, vitaminokat és szerves kötésű cinket tartalmaznak, így biztosítva az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását.

Csontozat fejlődése: Az ideális kalcium:foszfor arány, a D3-vitamin tartalom és a jól felszívódó mangán és réz elősegítik az erős csontszerkezet, valamint egészséges ízületek kialakulását. A C-vitamin hatékonyan támogatja a kölyök kutyák fejlődését.

Hasonló termékek

Josera Festival száraz kutyatáp

Válogatós kutyák számára ízletes szószbevonattal. Egyedülálló menü a kifinomult ínyenceknek. A táp szárazon és nedvesítve is etethető. Enyhén nedvesítve a ropogós szemcséken ...

1 799 Ft -tól

Josera Kids száraz kutyatáp

Teljes értékű táp fejlődésben lévő kutyáknak, közepes- és nagytestű fajták részére fiatal hőseinknek, akik el akarják érni a csillagokat. Speciális receptúra a közepes- és ...

1 750 Ft -tól