Serene-um nyugtató tabletta kistesű kutyák,macskák részére

Serene-Um tabletta. Természetes táplálékkiegészítő hyperaktív, ideges, agresszív kutyák, macskák és egyéb kisállatok nyugtatására, lecsendesítésére.
Állatorvosok ajánlásával utazásra, tűzijáték és viharok esetén. A Serene-Um tabletta L-triptofánt, egy fehérjékben található aminosavat tartalmaz, ami az alvási folyamatokban szerepet játszó szerotonin előanyaga. Az L-triptofánt tartalmazó eleség elfogyasztásával ennek az aminosavnak a mennyisége emelkedik, ami kielégítettség és megelégedettség érzetet kelt. Ez a termék segít ennek az érzetnek a kialakításában.

Serene-um nyugtató tabletta kistesű kutyák,macskák részére

cikkszám: serene30tabl.

4 599 Ft
153 Ft / db

Az Egyesült Királyság legkiválóbb viselkedéskutatója, Sara Whitaker ajánlásával:

"A Serene-Um a legjobb természetes megoldás a hyperaktív vagy stresszes állatok nyugtatására."

Serene-Um tabletta
Természetes táplálékkiegészítő hyperaktív, ideges, agresszív kutyák, macskák és egyéb kisállatok nyugtatására, lecsendesítésére.
Állatorvosok ajánlásával utazásra, tűzijáték és viharok esetén
A Serene-Um tabletta L-triptofánt, egy fehérjékben található aminosavat tartalmaz, ami az alvási folyamatokban szerepet játszó szerotonin előanyaga. Az L-triptofánt tartalmazó eleség elfogyasztásával ennek az aminosavnak a mennyisége emelkedik, ami kielégítettség és megelégedettség érzetet kelt. Ez a termék segít ennek az érzetnek a kialakításában.

Hasonló termékek

Trixie Macskagyökér por 20g

Macskagyökér por 20g (Trixie). Macskamenta natúr macskagyökér szárított őrleménye amely a legtöbb macskát euforikus hangulatba hozza. Továbbá serkenti a macskák idegrendszerét valamint ...

850 Ft