Joy2run ízület és porcerősítő kutyák és macskák részére

​​A porckárosodás megelőzésére, az egészséges ízületi működés támogatására; az inak, a szalagok, az ízületi tok, a kötőszövet és az ízületi nedv regenerációjának elősegítésére készült kiegészítő takarmány kutyák és macskák részére.

Joy2run ízület és porcerősítő kutyák és macskák részére

cikkszám: Joy2run300ml

5 499 Ft
18 Ft / ml

A porckárosodás megelőzésére, az egészséges ízületi működés támogatására; az inak, a szalagok, az ízületi tok, a kötőszövet és az ízületi nedv regenerációjának elősegítésére készült kiegészítő takarmány kutyák és macskák részére.

Összetétele (100 ml):

Glükózamin-szulfát 6000 mg
Kondroitin-szulfát 1200 mg
Kollagén (II-es típusú) 4000 mg
MSM 3000 mg
Hialuronsav 150 mg
Ördögcsáklya kivonat (Harpagophytum procumbens) 25 mg
Indiai tömjénfa kivonat (Boswellia serrata) 25 mg

Javallat:

  • az egészséges ízületi működés támogatására; az inak, a szalagok, az ízületi tok, a kötőszövet és az ízületi nedv regenerációjának elősegítésére
  • kölyökkutyák intenzív növekedési szakaszában az egészséges porcfejlődés érdekében. Ez az időszak különösen a nagytestű kutyafajtáknál kritikus: amennyiben ilyenkor a porc bármelyik építőeleméből hiány jelentkezik, az súlyos következményekkel járhat.
  • a felnőtt- és időskori porckárosodások megelőzésére
  • ízületgyulladás és bármilyen típusú degeneratív porcelváltozás esetén
  • helyreállító ízületi műtétek előtt és után a regenerációs folyamatok felgyorsítására

A Joy2Run ízület- és porcerősítő oldat rendkívül biztonságos, mellékhatása nem ismert, együtt alkalmazható bármilyen gyulladáscsökkentő készítménnyel.

Adagolás:

Szájon át eleségbe keverve, vagy közvetlen etetés után alkalmazandó.
MACSKÁKNAK: naponta 4 ml
KUTYÁKNAK:
25 ttkg alatt: naponta 10 ml
25-40 ttkg: naponta 15 ml
40 ttkg felett: naponta 20 ml

Az alkalmazás első 4 hetében (ún. feltöltési időszak) dupla adag adása javasolt. A kívánt hatás elérése érdekében célszerű a JOY2RUN® oldatot kúraszerűen, 3 hónapon át folyamatosan alkalmazni.

Használat előtt felrázandó!

Kiszerelés:300 ml

Ellenjavallat: nem ismert.

Hasonló termékek

Lavet Calcium tabletta 50g

A LAVET termékek a LAVET csonterősítő, multivitamin, bőrtápláló, algás, carnivit és senior tabletták állatorvosok által kifejlesztett, természetes eredetű, a szervezet számára ...

999 Ft

Kék Lukács cseppek macska 30ml

Ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmazó folyékony kiegészítő takarmány macskák részére. Alkalmazás: - A Kék Lukács cseppek nyomelemeket, ásványi anyagokat, valamint szerves savat ...

4 990 Ft